........

Har nog repat mig ganska fint i veckan. Ångrar bara att jag tog på mig samtal på jobbet, det självförtroendet jag magiskt nog hade fått till  har fått en rejäl törn. Imorgonbitti är det dags för nästa och jag vill bara kräkas av nervositet här hemma...

Sen är det min lyxfredag - slutar 13 och helgen blir megalång.
 parkhäng och utgång med elin o gänget och på lördag firar vi hansson som blev gammal i veckan - 30..hoho...

Nä. Det är "bakom kullisen" grej på tv nu om det engelska kungabrölloppet....

bra och a...

Upp & ner..Bak & Fram!
Ihelgen åkte jag på kryssning, hade parkhäng med ALLA, sjukt fina dagar och jag hade det så himla roligt.
vi spelade kubb, twister, killarna hade anordnat musik som dånade i hela orminge, dj´s och hela kittet..Men man får aldrig ha för roligt va?
Igår kände jag att något var pågång i skallen, ringde en vän som fick sova här hos mig för jag ville inte vara själv..hade en hemsk natt-morgon-dag. Bröt ihop!
Har så fina vänner som ställer upp. Elin idag och senare kommer Della.

Ihelgen ska vi ställa upp för Elin. Vi närmsta vänner ska ta med henne på picknik och mysa med henne heeela helgen. Hon ska få vara barnfri och få tid med oss. Det är hon sååå värd!

Imoron väntar ett besök hos neurologen. Idag kan de få sticka mig i ryggen hur mycket de vill, men lär ha ändrat mig imorgon =)
OCH BÄST AV ALLT, nu när jag skrev ringde mina spanska prinsar och vi ska ses på fredag. MINA ÄLSKLINGAR!


kräks lite..

Hemmakväll i min ensamhet kanske var en dålig ide, eller bra?
Tankarna bara yr omkring i min överfyllda ärthjärna, jag försöker fokusera på det som faktiskt är fantastiskt.
Och det är att jag - som haft så svårt i skolan, faktiskt har hittat mitt drömjobb.

men sen kommer allt de andra - skiten jag har satt mig i ekonomiskt. sättet jag förstör min kropp med onyttigheter. Sättet jag förstör psyket med ångest.
Jag tror ingen människa förstår hur det är att leva med ständig ångest och panikkänsla i kroppen om man aldrig haft det under en längre period. att ha en sten på bröstkorgen som dessutom är jättevarm och gör att varje andetag ilar genom halsen.

Just nu klappar jag mig på axeln för att jag klarar av att hålla föräldrasamtal på jobbet - JAG. JAG håller i ett samtal, JAG pratar.

Läser man noga förstår man vad som gör mig lyckligast - mitt jobb. Fantastiska barn och helt gudomliga kollegor gör dagarna lite lättare.
Givetvis har jag världens finaste vänner också, men herregud vad hade det blivit av mig om jag inte hade mitt jobb?!

buu

Ursäkta klaget.
Men vilken jävla piss-helvetes-dag...Det har inte hänt ett enda Hallelulja-moment idag!!! Inte ens en sketen laxmiddag kunde jag laga utan att den smakade RÖV! Satt på kurs i 2 timmar och hade gråten i halsen flera gånger, ville bara hem och få vara ifred. Ni läste rätt - VARA IFRED. det som har varit min största skräck behövde jag till o med idag, har haft grejer varje dag i flera veckor.

Ikväll är det vila. Fullsmockad långledighet!
Lördagen blir grym, det ska vara toppenväder och vi är ett stort gäng som ska på kryssning. Min plats kommer vara i solen på deck med något kallt i handen...

(Nu fick jag ett sms om häng ikväll, då får jag dåligt samvete för att jag inte vill umgås) humöret är på topp.

Äh fy..Hej!

Bästa doktor på denna jord.

Var hos världens snällaste doktor idag, samma dam som hade mig första dagen då allt startade och hon minndes mig så väl...När hon skickade vidare mig till neurologen hade hon tänkt "Måtte inte denna unga flicka ha hjärntumör" och inte hade jag det =)
Besöket gick bra tror jag, vi pratade mycket om min medecin som hon säger är väldigt "bitsk". och jo det är den ju. Alla känningar i händerna och fötterna är vanliga, och även magsmärtor som jag har haft..Och deprission!
På onsdag nästa vecka ska jag till neurologen, och SNÄLLA låt mig slippa ryggmärgsprov.

Nu ska jag hem till mor min och äta middag. Mys!

...

Perfekt helg.
Sol, vänner, grilldoft och utomhushäng gör mig nog lite lyckligare som person =) Igår satt vi utomhus hela dagen och hade kul. Skulle sedan åka på fest i Ektorp, men då hade jag kämpat emot en magvärk från helvetet i 1 timme och fick gå hem. Vilket känns skönt idag!

Nyss på morgonnyheterna pratade dom om El classico och man fick se intervjuer med spelarna. Och jag fick sån längtan tillbaka till Barcelona bara av att höra språket.
Är så lycklig över att jag har bott 2 år i världens underbaraste stad. Kommer värdesätta verenda sekund i mitt hjärta hela mitt liv. De bra och dåliga!

Söndag och jag tänkte nog bara pilla i naveln. Åka till Mamma och äta middag.

tjock.....?

Nu har jag det på papper och det är väll bra...men känns förjäkligt.
jag har intyg med texten "Intygas att Anna av medecinska skäl behöver gå ner i vikt och därför behöver speciell kost på arbetet som inte innehåller......."
vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta? Jag vet att jag inte är kraftigt överviktig. jag har kvinnliga former i höfter, rumpa och tuttar. Men jag måste få bort iallafall 10 kg!!! sen vet man ju inte om det är det som orsakat trycket i hjärnan. Kan vara allergi mot medecin eller borelian jag hade förra sommaren.

På onsdag är det dags för SÖS igen, sen på måndag igen. så nu ska alla återigen hålla tummarna att trycket har sjunkit. sist höll ni inga tummar för då hade trycket höjts!! KOM IGEN..
de vill inte sticka mig mer i ryggen (TACK), och har trycket inte sjunkit opererar de förmodligen in en ventil från hjärnan till magsäcken så jag pinkar ut vätska från skallen också =)

Nåja, nu ska jag ut och vandra i spåret...Hejja hejja!

fin helg

Vilken helg!

Pappa var här och hälsade på mitt jobb, vi käkade middag och hade chill bara. Sen lämnade jag farsgubben hos mig och gick ut...Otippat?

Bästa Catrin var hemma över helgen och det var såååå underbart att ses, hon hakade på till Nazdrowje och satt och drack sina läskedrycker, SÅ DUKTIG!!!
vi dansade och dansade.
efterfesten var grym.

Ikväll är det Ebbas studentskiva, lilla pluttan. Jag, Mamma & Pappa är nog bara med på middagen och sen hem. Öppning kl 07 imorgonbitti, den känns jävligt hård.

Nä..ska man ta och sova lite till? Sov 13 timmar inatt, lagom trött tjej....


RSS 2.0